Xenon ervaringen

Plaats hier jouw rij-ervaring

Eugene info@epsh.nl http://www.epsh.nl Sep 29 2010 11:20 AM
Hoi Jos,

Bedankt nog voor de het heel netjes inbouwen van de nieuwe koplampunits en xenon het is een wereld van verschil. Heb onderweg nog niemand gehad die me een seintje gaf en dat is in het verleden wel anders geweest!!
Wie weet tot een ander keertje,

Groetjes Eugene
L Dieterman Apr 06 2009 11:47 AM
Sinds najaar 2007 rijd ik met door u geleverde Xenon verlichting in mijn auto en ik ben nog steeds zeer enthousiast. Tijdens al die kms heeft nog nooit iemand geknipperd naar me omdat hij last van mijn lampen had, en ik had véél meer licht dan voorheen. Onlangs heb ik een nieuwe RAV4 aangeschaft en de Xenon over laten bouwen door de (lichtjes tegensputterende) Toyota dealer en het resultaat is weer prima de luxe.met vriendelijke groet

een zeer tevreden klant
Tim Mar 09 2009 10:17 PM
Beste Jos,

Afgelopen zaterdag xenon in mijn Peugeot 307 SW ingebouwd. Dit had ik veel eerder moeten doen. Je ziet echt alles veel en veel beter op de weg en bovendien val je nog eens goed op ook.

Iedereen die overweegt ook xenon in te bouwen kan ik alleen maar aanraden om het te doen!

Groet,
Tim
Eric Vijn Feb 07 2009 5:16 PM
Hallo Jos,

Je hebt in Seat Leon SPORT UP xenonverlichting geplaats, dit is echt super gedaan pray.gif  En het is nu echt helemaal storing vrij smile.gif smile.gif  (voordat ik bij xenonexpert kwam had ik een goedkoop xenonsetje laten inbouwen)

Harstike bedankt
Eric Vijn
Seat Leon type 2
ronald hoekema http://www.chiptuningexperience.nl Aug 04 2008 8:36 PM
He die jos hartelijk dank voor de geweldige service die jullie leveren,en zeer nette inbouw.ik heb mijn vw caddy van xenon lampen voorzien,het autorijden is geweldig wat een licht.gr,ronald
van gastel Jul 28 2008 4:14 PM
beste mensen van xenon expert wil jullie bedanken voor het plaatsen van de xenon inbouw in me golf vier s""avonds op de weg rijden is gewoon super je valt super op je ziet mensen gewoon kijken op de snelweg en zelf zie je alles 100 keer beter ben er echt super blij mee bedankt.
Richard van der Knoop Jun 27 2008 3:29 PM
Hé die Jos.

Mijn komplimenten over het inbouwen van de heldere lampunite's + de xeonverlichting een poosje terug in mijn blauwe Volvo V-70 TDI!!
Fenominaal zo veel meer licht...
en betreffende je garantie daar sta je voor!! Ben benieuwd naar de foto's die je gemaakt hebt.....

hartelijke groeten,
Richard van der Knoop.
biggrin.gif biggrin.gif 
Jan van Oosten Jun 17 2008 5:28 PM
Beste mensen van Xenonexpert,

Laatst hebben jullie H7 Xenonverlichting in mijn leon topsport gebouwd mijn complimenten over de zeer goede en nette inbouw. Zoals jullie ook beloofden zal de lichtopbrengst geweldig zijn en dat is ook subliem.
Heel erg bedankt.

Rene Hooyer Jun 17 2008 5:27 PM
Goedemorgen Jos,

Ik heb afgelopen dinsdag mijn Volkswagen T5 laten voorzien van Multivan koplampen en Xenonverlichting.
Echt helemaal top wat een bak licht. De uitstraling met de nieuwe multivan koplampen geeft de T5 weer een hele nieuwe look.

Met vriendelijke groet,

Rene Hooyer
Bas Jun 17 2008 5:27 PM
Beste Xenonexpert,

Vorige week heb ik bij jullie mijn Audi A3 laten voorzien van Xenonverlichting, het resultaat is echt geweldig! Wat een mega lichtopbrengst alles is veel beter zichtbaar en de verkeersborden lichten veel beter op. Heel erg bedankt voor door de goede service en tot ziens.

Groeten Bas van der Kaay